Meghan Markle komt naar de première van The Lion King

En onderbreekt haar zwangerschapsverlof

meghan-markle-lion-king
Max Mumby/IndigoGetty Images

Zondag gaat The Lion King in première in Londen. Bekende acteurs, influencers en artiesten vliegen naar de Britse hoofdstad voor dit speciale evenement. En ook Meghan Markle onderbreekt haar zwangerschapsverlof voor de Disney-film.

Meghan Markle naar The Lion King

Buckingham Palace heeft bevestigd dat de hertogin van Sussex samen met Prins Harry naar de première komt. Daarnaast verschijnt ook Beyoncé, die de stem van Nala inspreekt, op de rode loper. Queen B en man Jay Z brachten eerder dit jaar tijdens de Brit Awards nog een eerbetoon aan Meghan. Fans hopen dan ook dat de twee elkaar zullen ontmoeten én er tijd is voor een aantal Instagram-foto's.

Première
In Amerika is de film afgelopen week al in première gegaan. Hier verscheen Beyoncé samen met dochter Blue Ivy in matchende Alexander McQueen-outfits. Of de 7-jarige Carter ook aanwezig is in Londen, is nog niet bekend.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lion King
Na de première van aankomende zondag, is Nederland dan ook ein-de-lijk aan de beurt. De live-action film is vanaf 17 juli te zien in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs