Beyoncé en Jay-Z breken protocol bij ontmoeting Meghan Markle

Het wordt 'de ontmoeting van het jaar' genoemd

beyonce-meghan-markle
WPA PoolGetty Images

Vorige week lieten we al weten dat Meghan Markle haar zwangerschapsverlof onderbreekt om naar de première van The Lion King te gaan. Fans hoopten dat de Hertogin van Sussex daar Beyoncé zou zien, die de stemrol van Nala heeft. En ja hoor, 'de ontmoeting van het jaar' heeft plaatsgevonden.

De ontmoeting van Meghan Markle, prins Harry, Beyoncé en Jay-Z

Meghan Markle en prins Harry spraken op de première in Londen af met Beyoncé en Jay-Z. Die laatste twee verbraken hierbij het koninklijke protocol: ze kwamen later naar de afspraak dan de twee royals.

beyonce-jay-z-meghan-markle-prins-harry
WPA PoolGetty Images

Gespreksonderwerpen
Volgens ooggetuigen noemde Queen Bey Meghan "mijn prinses", een titel die de Hertogin officieel gezien niet heeft. Waar de vier beroemdheden het verder over hadden? Het gebruikelijke casual onderwerp: hun kinderen. Bey en Jay feliciteerden het koninklijke koppel met de geboorte van hun zoon Archie, die ze "prachtig" noemden. Prins Harry wilde vervolgens weten hoe het met de drie kinderen van de zangeres en rapper gaat.

The Lion King
Groot-Brittannië en de Verenigde Staten hebben Disney's nieuwste live-actionfilm al kunnen bewonderen. Na de première van afgelopen zondag, is Nederland dan ook ein-de-lijk aan de beurt. The Lion King is vanaf 17 juli te zien in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs