Alles over de scheiding van Yolanthe en Wesley

De feiten op een rij

yolanthe-wesley-sneijder-cabau
Vittorio Zunino CelottoGetty Images

Yolanthe en Wesley Sneijder-Cabau waren ongeveer tien jaar lang samen, tot ze afgelopen maart opeens bekendmaakten een punt te zetten achter hun relatie. "Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder-Cabau hebben besloten uit elkaar te gaan," wordt verteld in een statement. "Zij hopen op respect voor hun privacy. Beiden houden een voorlopige pers- en mediastop.”

Sinds het nieuws is er aan de lopende band gespeculeerd over het (ex-)koppel. Tijd voor duidelijkheid. We zetten de feiten voor je op een rij.

Reden voor breuk Yolanthe en Wesley

Een dag na het statement liet Wesley op Instagram weten dat hij het "verknald" heeft, en wel "meerdere keren." Verschillende media interpreteren dit als een bekentenis dat de profvoetballer is vreemdgegaan. Daarna beweerde Wesley dat de scheiding nog helemaal niet definitief is.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Over met wie Wesley de fout in is gegaan, rept hij met geen woord. Toch bestaan er geruchten dat dit actrice en model Gaby Blaaser is. Haar ex (en oud-Temptation Island verleider) Jaimy Dorenbosch bevestigt dit. "Dat wist ik al," zegt hij tegen Shownieuws. "Ik denk niet dat het een relatie wordt. Maar als dat wel zo is, gun ik ze het beste."

Verschillende bronnen vertellen aan Story dat ze Wesley en Gaby samen hebben gezien. Zo zouden ze gezoend hebben op een terras in Vinkeveen. Eerst dacht men dat Gaby aan het daten was met Wesleys broer Rodney, maar dat was volgens Story een afleidingsmanoeuvre.

Vergoeding
De Turkse media meldden recent dat de scheiding van Wesley en Yolanthe inmiddels rond is. Wesley zou Yolanthe vijftien miljoen euro betalen. En Yolanthe zou niet tevreden zijn met dan bedrag.

Wesley reageert verontwaardigd op dit nieuws. Volgens hem is daar niets van waar. "Ik ga niet meer aardig zijn voor al deze mensen die shit schrijven over mij en Yolanthe,” zegt hij op Instagram. "Laat me heel duidelijk zijn. Ten eerste, ja, we zijn al een tijdje niet meer bij elkaar. Nee, we zijn nog steeds niet gescheiden. Ik heb veel fouten gemaakt in ons huwelijk, maar dat gaat niemand wat aan. Dat Yolanthe nog steeds zo goed voor me is, respecteer ik erg. Ze zorgt elke dag voor mijn zoon en voor mij, ook al zijn we niet meer bij elkaar. Ten tweede, ze heeft niets van mij nodig, want ze heeft haar eigen geld.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs