Temptation Islands Rodanya is zwanger

Ze maakt het nieuws bekend op Instagram

rodanya-zwanger
Temptation Island

Het Temptation Island Vips seizoen is al in volle gang en het wordt met de aflevering spannender. Maar ook rondom de oude deelnemers is het nog lang niet stil. Zo heeft Temptations Rodanya op Instagram laten weten in verwachting te zijn.

Rodanya maakt zwangerschap bekend

Op een foto zien we de 20-jarige oud-deelnemer blauw en roze confetti in de lucht gooien. Voor haar ligt 'Hello Baby' in letterballonnen. "Ik ben verliefd op iemand die ik nog niet heb ontmoet. Gewoon wij tweeën," schrijft ze onder haar foto. Ook op Instagram laat ze weten over the moon te zijn: "Niet iedereen is het gegund en ik kan alleen maar zeggen dat ik me super gezegend voel dat ik moeder mag worden van een klein wondertje en ook alle meiden die niet heel blij voor mij zijn; ik hoop dat jullie op een dag ook moeder mogen worden, zodat jullie kunnen meemaken hoe prachtig het eigenlijk is."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vader
De foto heeft inmiddels al duizenden likes en reacties. Naast dat veel fans haar feliciteren, vragen ook een hoop volgers zich af wie de vader van de baby is. De relatie tussen Rodanya en Morgan is na Temptation Island al snel uitgegaan. En inmiddels heeft Rodanya ook toegegeven een korte fling met verleider Danicio te hebben gehad. Ondanks alle speculaties en comments heeft ze vooralsnog niet op de papa-vragen gereageerd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs