Zijn Lady Gaga en Bradley Cooper nu tóch een stel?

Lees en oordeel zelf

bradley-cooper-lady-gaga
Getty Images

Ik wil het even hebben over A Star is Born en Lady Gaga en Bradley Cooper, want dat is het afgelopen halfjaar nog maar weinig gedaan (HAHA), maar ik ben fan en niet te stoppen. Als je je ook maar een beetje herkent hierin, dan ga je blij worden van volgend nieuws.

Cooper en Gaga wonen samen

Bradley Cooper en Lady Gaga zijn tóch een setje. Oké, het zijn geruchten, maar waar ik er een paar maanden geleden nog een hard hoofd in had, geloof ik nu wel heilig in het gegeven 'waar rook is, is vuur.'

Het laatste (roddel)nieuws, gepubliceerd in het Amerikaanse tijdschrift Touch, zegt nu zelfs dat de twee samenwonen. Volgens een insider heeft Lady Gaga al haar spullen laten invliegen in Coopers twaalf miljoen euro tellende mega mansion in West Village in New York.

'Jackson Maine' zou het appartement van vijf verdiepingen eigenlijk betrekken met Irina Shayk (33), maar die relatie is inmiddels gestrand.

Oordeel zelf
Laten we de feiten even op een rij zetten en daarna de conclusie trekken: Lady Gaga hartje Bradley Cooper, waar of nietwaar?

- Die chemie, die chemie! Er zijn weinig romantische films waarbij de verliefdheid tussen de personages zó geloofwaardig is. Alleen Allie en Noah in The Notebook en Jack en Rose in Titanic hebben hetzelfde 'chemie-level' en we weten allemaal dat de romance tussen Rachel McAdams en Ryan Gosling (kortstondig) verder ging na de opnames. Leonardo DiCaprio en Kate Winslet kregen dan geen relatie, maar zijn al wel ruim twintig jaar beste vrienden. Of je Gaga en Cooper in de friendzone stopt, mag je bepalen aan de hand van onderstaande 'toevalligheden.'

- Niet lang na de release van A Star is Born verbrak Lady Gaga de verloving met Christian Carino (50). Toen dacht ik nog: hoeft niets te betekenen, Bradley Cooper is notabene nog samen met Irina.

- Maar nu, maar nu... is Bradley Cooper ook weer single.

Denk jij wat ik denk?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs