Shay Mitchell onthult waarom ze haar zwangerschap geheim hield

Ze deelt een emotionele video

shay-mitchell-zwanger
Joe ScarniciGetty Images

Wie Shay Mitchell volgt op Instagram, was vast en zeker verrast toen de 32-jarige actrice plotseling 6 maanden zwanger bleek te zijn. Waar de meeste celebs hun zwangerschappen niet lang (en niet makkelijk) verborgen kunnen houden, is de Pretty Little Liars-ster dat wél gelukt.

Toch blijft de vraag: waarom wilde Shay haar zwangerschap überhaupt geheim houden? Daar geeft ze nu zelf antwoord op, in een emotionele video.

Shay Mitchells video "Keeping a Secret"

In de YouTube-video zien we hoe Shay al een paar maanden zwanger is, maar het nieuws nog niet bekend heeft gemaakt. "Daar koos ik voor, vanwege mijn eerste zwangerschap," vertelt ze. De actrice liet eerder al op Instagram weten dat ze in 2018 een miskraam had.

"Het ging niet zoals ik gehoopt had dat het zou gaan, en dat was extreem zwaar," aldus Shay. "We hadden het toen niet gepland. Het gebeurde gewoon en we waren er dolblij mee." Toen ze veertien weken zwanger was, kreeg ze een miskraam. "Het voelde alsof ik kapot was, als vrouw zijnde."

"Natuurlijk ben ik blij dat ik zwanger ben, maar ik voel nog steeds het verlies van mijn eerste kind," vertelt de actrice emotioneel. In de video laat ze de babykamer to be zien, waar nog niets aan gedaan is. "Ik ga hier zo laat mogelijk de babykamer van maken," aldus Shay. Ze wil er zeker van zijn dat er daadwerkelijk een baby ís om in de kamer te slapen. "Ik ben gerustgesteld als de baby geboren is."

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs