Cardi B laat enorme tattoo van haar man Offset zetten

Offset deelt een foto op Instagram

cardi-b-offset-relatie
TelemundoGetty Images

Eind vorig jaar liet Cardi B weten niet langer samen te zijn met haar man Offset. De twee lijken hun problemen opgelost te hebben. Ze werden vlak na de break-up weer samen gespot en inmiddels is hun liefde vereeuwigd. Cardi B heeft gisteren een tattoo van Offsets naam laten zetten.

Cardi B's tattoo van Offsets naam

Offset deelt een screenshot van een videogesprek met de I Like It-rapper op Instagram. We zien Cardi B met haar been in de lucht. Op de achterkant van haar bovenbeen, net boven haar knieholte, is in koeienletters 'Offset' te lezen. Onder de post schrijft Offset: "Kan niet wachten om thuis te zijn!"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Offset heeft de naam van zijn wederhelft ook op zijn lichaam vereeuwigd. De tatoeage van Cardi B's naam staat in zijn nek.

Relatie
De twee rappers trouwden in 2017. Ze hebben samen een 1-jarige dochter, Kulture. De reden voor hun korte breuk is dat Offset vreemdging.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs