Cara Delevingne en Ashley Benson vieren de liefde met matching tattoo's

#couplegoals

cara-ashley-tattoo
Craig BarrittGetty Images

Cara Delevingne en Ashley Benson stelen al vanaf dag één onze harten. Of ze nou foto's delen op Instagram of ijzersterk reageren op haatcomments: de twee vrouwen doen altijd precies wat ze zelf willen. Deze keer hebben de dames een koppel-tatoeage laten zetten en wij zijn fan.

Cara en Ashley hebben matching tattoos

Zo te zien zitten het 26-jarige model en de 29-jarige actrice nog steeds op een roze wolk ver boven Hollywood. Cara en Ashley hebben nu hun liefde voor elkaar zelfs bezegeld met een tattoo. Beiden hebben een tatoeage van de anders initialen laten zetten. Zo staat er op Ashleys zij 'CD' en op Cara's zij een 'A'.

Instagram
De supersterren zijn al meer dan een jaar samen, maar blijven erg privé. Toch delen ze heel al en toe een aantal romantische momenten. Zo werd er in maart een foto van het stel geplaatst en sindsdien zijn ze dan ook 'Insta official'. Daarnaast deelde Cara vorige maand een zoen-video ter ere van Pride Month.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs