Alles wat we weten over de romance tussen Lady Gaga en Bradley Cooper

De Cooper en Gaga 'liefdes'-tijdlijn

lady-gaga-bradley-cooper-a-star-is-born
Getty Images

Sinds de film Titanic ben ik gefascineerd door het volgende: hoe kunnen acteurs on screen zóveel chemie hebben, zonder er een relatie aan over te houden na de opnames? De verliefdheid tussen Kate Winslet en Leonardo DiCaprio (ik bedoel Jack en Rose) is zó geloofwaardig dat je bijna zelf kriebels voelt in je buik, dat kán toch niet alleen maar geacteerd zijn? Maar helaas. Het is ruim twintig jaar later en Kate hartje Leo is nog steeds niet verder gekomen dan de friendzone.

A Star is Born

Na Titanic heb ik weinig andere films gezien waarin de acteurs een 'Kate en Leootje' doen wat geloofwaardigheid betreft. Ja, The Notebook. Daar werd mijn theorie trouwens wél bevestigd: Rachel McAdams en Ryan Gosling (Allie en Noah) kregen na de opnames een relatie.

Lady Gaga en Bradley Cooper
Ik heb A Star is Born dan ook drie keer in de bios gezien, want na The Notebook (2004) was het wel weer tijd voor een liefdesverhaal waarvan je moet huilen als een baby, voor een romance die zo realistisch overkomt dat het je doet denken aan je eigen tegenwoordige of verleden verliefdheden. En ik heb weer hoop:

ZIJN LADY GAGA EN BRADLEY COOPER IN REAL LIFE OOK EEN STEL?

Het is een vraag waar de (roddel)pers ook al druk mee is sinds de release van A Star is Born. Eerst plaatste ik Lady Gaga en Bradley Cooper nog in de Kate en Leo-categorie, maar nu sta ik achter het gezegde 'waar rook is, is vuur.'

De Gaga en Cooper liefdes-tijdlijn
We zetten alle geruchten, speculaties en feiten op een rij, dan mag jij bepalen bij welk 'kamp' jij aansluit.

- In februari verbrak Gaga haar verloving met Christian Carino. Dat was vlak voor de Oscars. Volgens geruchten zouden Cooper en Gaga elkaars date zijn tijdens het prijzengala, maar op de avond zelf week Irina Shayk niet van Bradleys zijde.

- Of toch wel? Irina zat op de eerste rij toen 'Ally en Jackson' het nummer Shallow live opvoerde. Iets waar het internet niet over te spreken was: hoe konden Gaga en Cooper zo smoorverliefd naar elkaar kijken, alsof Irina er niet was? Maar de A Star is Born-liefjes wuifden het commentaar naar het rijk der fabelen. "Als je een liefdesnummer zingt, wil je ook dat mensen dat voelen", aldus Gaga bij Jimmy Kimmel.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

- Vrienden dus, beweren ze. Feit is nu alleen wel dat Irina en Cooper ook een punt achter hun relatie hebben gezet in juni. De reden volgens Radar Online? Shayk had vermoedens dat Bradley vreemdging met Lady Gaga. "Irina en Bradley hebben de laatste tijd veel ruzie," aldus een anonieme bron toentertijd. "Daarnaast is hij op de meest vreemde momenten van de dag bij Gaga te vinden."

- Toen was het even stil rondom de 'rocksterren.' Tot een week geleden. Cooper en Gaga wonen samen, beweert het Amerikaanse tijdschrift Touch. Volgens een insider heeft Lady Gaga al haar spullen laten invliegen in Coopers twaalf miljoen euro tellende mega mansion in West Village in New York.

Conclusie
Lady Gaga en Bradley Cooper houden hun lippen echter nog stijf op elkaar. Oftewel: is Gaga hartje Cooper een gevalletje Kate en Leo of een gevalletje Rachel en Ryan, de tijd zal het leren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs