Whitney Port openhartig over miskraam

"Ik heb de afgelopen weken een extreme hoeveelheid aan verschillende emoties doorgemaakt"

whitney-port-miskraam
Getty Images

Whitney Port, die je kent als Lauren Conrads sidekick uit realityprogramma's The Hills en The City, beviel twee jaar van haar eerste kindje, Sonny Rosenman. In een nieuwe aflevering van haar podcast maakte ze bekend twee weken geleden een miskraam te hebben gehad. "Ik heb de afgelopen weken een extreme hoeveelheid aan verschillende emoties doorgemaakt."

Whitney Port openhartig over miskraam

"Van shock tot verdriet tot opluchting, waarna ik me weer schuldig voelde dat ik me opgelucht voelde," Whitney drukt mensen op het hart dat het niet gek is dat er allerlei verschillende emoties komen kijken bij zo’n ingrijpende gebeurtenis. "Of mensen nou hetzelfde voelen als ik of niet. Dit zijn mijn gevoelens en dit is mijn proces. Ik wil dat mijn platform een plek is waar ook moeilijke gesprekken plaatsvinden."

I love my baby but...

De moeder startte een half jaar na de geboorte van haar zoon Sonny haar YouTube-serie 'I love my baby, but…', waarin ze openhartig vertelde over haar leven als nieuwbakken moeder. Over de moedermaffia die haar onder druk zette en haar struggles met borstvoeding, bijvoorbeeld. Ook deelde ze een oprechte video waarin ze toegaf nog steeds last te hebben van de gevolgen van een postnatale depressie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs