Oei, Bradley Cooper en Lady Gaga's ex ontweken elkaar tijdens filmpremière

Toeval of...?

lady-gaga-bradley-cooper-christian-carino
Getty Images

Het had een zeer ongemakkelijke bedoening kunnen worden op de première van de film 'Once Upon a Time in Hollywood.' Zowel Bradley Cooper als Christian Carino stonden op de gastenlijst. Gaat er nu niet meteen een belletje rinkelen bij de naam Carino? Snappen we. Maar als we zeggen dat het de ex-verloofde van Lady Gaga is, dan vind je het woord 'ongemakkelijk' waarschijnlijk nog een understatement.

Bradley Cooper vs. Christian Carino

Christian Carino arriveerde eerder in Los Angeles dan Cooper en Cooper skipte met zijn incognito-look (hoed en zonnebril) de rode loper. Ook zaten de heren in de zaal allesbehalve in elkaars buurt. Cooper zat in het midden en Carino had zich ingebouwd tussen twee vrouwen. Gaga's ex ging vervolgens naar de afterparty, maar Cooper bedankte vriendelijk voor een feestje, volgens Us Weekly.

Toeval of fittie?
Toeval of liggen de heren elkaar niet meer nu Gaga en Cooper een relatie hebben? Niet gillen: het laatste statement is nog geen feit, maar na de laatste geruchten geloven wij steeds meer in het gezegde: 'waar rook is, is vuur.'

Volgens een bron is Gaga ingetrokken in Coopers villa in New York. Tel daarbij op dat de twee het afgelopen half jaar allebei single zijn geworden en je zou bést de rekensom één en één is twee kunnen maken, nietwaar?

De Gaga en Cooper liefdes-tijdlijn
We hebben alle geruchten, speculaties en feiten op een rij gezet rondom 'Gaga hartje Cooper.' Lees en oordeel zelf of je gelooft in de liefde tussen de A Star is Born-acteurs.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs