Emma Wortelboer reageert op negativiteit rondom Songfestival-optreden

'Ja, het was volkomen oprecht'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het Songfestival van dit jaar staat bij velen in het geheugen gegrift. Vooral dankzij Duncan Laurence, maar ook mede dankzij Emma Wortelboer, die haar enthousiasme tijdens de uitzending van het liedjesspektakel (waar zij onderdeel van uitmaakte) niet onder stoelen of banken stak. Tijdens het uitdelen van de punten maakte ze al een grap over het optreden van Madonna, maar vooral haar hysterische reactie op de winst van Duncan Laurence liet bij velen een (negatieve) indruk achter. Sterker nog: we kunnen gerust stellen dat de BNNVARA-presentatrice bakken kritiek over zich heen kreeg. En daar reageert ze nu voor het eerst op, in een interview met de Volkskrant.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emma Wortelboer over Songfestival-optreden

Allereerst benadrukt Emma dat haar reactie volkomen oprecht was. "We wonnen het f*cking Songfestival, waar ik al fan van ben sinds ik een kind ben, na 44 jaar en uitgerekend de keer dat ik er deel van mag uitmaken, dus ja, dat was een explosie van vreugde." Emma besloot dan ook snel dat de negatieve reacties die daarop volgden, het niet voor haar gingen verpesten. "Ik dacht: iedereen kan alles over me zeggen, maar jullie verpesten het niet voor mij. Jullie maken het alleen maar groter. Dus thanks, I guess."

Hysterische reactie
Ook bekend Nederland sprak zich kritisch uit over Emma, en dat vindt de presentatrice "toch wel een beetje gek". "Het gekst vond ik Patty Brard. Omdat ik haar altijd best hoog had zitten, juist omdat zij overal schijt aan heeft. Dus dat uitgerekend zij me op mijn plek probeert te zetten en me van drugsgebruik beticht tijdens de puntentelling – het gaat niet eens over de inhoud. Dat vond ik wel het laagste."

Het hele interview van de Volkskrant met Emma Wortelboer lees je hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs