Temptation Island-verleider Giorgio en vriendin zijn in elkaar geslagen

Hij deelt vanuit het ziekenhuis schokkende foto's op Instagram

temptation-island-verleider-giorgio
Temptation Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Vervelend nieuws op de maandagochtend: Temptation Island-verleider Giorgio is afgelopen weekend op brute wijze in elkaar geslagen. Hij was samen met zijn vriendin Samra bij het Mazefestival in Maaseik. De groep jongens deelde niet alleen klappen uit aan Giorgio, maar ook aan Samra.

Giorgio en Samra ruzie op Mazefestival

Giorgio kreeg het aan de stok met een grote groep festivalgangers. Volgens omstaanders werd de ex-verleider bespot. Het blijkt om zo'n twintig mensen te gaan die Giorgio en Samra in elkaar sloegen. Giorgio raakte bewusteloos en brak zijn neus, terwijl zijn vriendin haar arm en vier ribben gebroken heeft.

Instagram Stories
Na het incident deelt Giorgio heftige foto's op zijn Instagram. “Jullie hebben nu wat jullie wilden,” aldus Giorgio op zijn Stories. “Maar jullie gaan de gevolgen nog dragen. In 2019 en nog steeds zo weinig respect. Ik gun dit niemand toe.”

“Sommigen zeggen me dan dat ik maar niet met tv-programma’s moet meedoen,” gaat hij verder. “Dus wie met zijn gezicht op tv komt, verdient slaag? Onvoorstelbaar. Hopelijk zijn jullie nu gelukkiger, en laat iedereen die mij haat mij gewoon met rust.”

Iets gezien?
De politie roept aanwezigen op om eventuele video's en foto's te delen, zodat ze de daders kunnen opsporen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs