Oranje-prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane ruziën om zangeres Maan

De prinesjes blijken groot fan

oranje-prinsesjes-ruzie
Getty Images

Net als iedere andere siblings maken prinsessen Amalia, Alexia en Ariane heus ook bonje met elkaar. En dat heeft vaak alles te maken met zangeres Maan .

Oranje prinsesjes ruziën om zangeres Maan

Maan gaf, nadat ze er met de winst van The Voice vandoor ging, zangles in de klas van Alexia, waarna ze koning Willem-Alexander ontmoette. "De koning zei: 'Mijn kinderen zitten altijd ruzie te maken, de ene wil dat liedje van jou op en de andere wil dat andere liedje'," aldus de 22-jarige zangeres in een nieuw interview met &C.

“Er was uiteindelijk een voorstelling waar alle ouders naar kwamen kijken, dus ook de ouders van Alexia. Dat was net na The Voice. Toen kwamen ze in de pauze naar me toe om me te feliciteren en een handje te geven.”

Trotse vader

Maan en de koning hebben elkaar daarna vaker ontmoet en iedere keer weer, laat de trotse vader van drie weten dat haar muziek in de smaak valt. "Elke keer als ik de koning zie – dat hoor je ook in een filmpje, als je goed luistert – zegt hij: ‘Nou, Alexia zingt nog steeds, hoor!’ Of hij zegt ­tegen Alexia: ‘Kijk maar goed naar Maan, zo wil je ook worden later, hè?’ Ze zijn zo leuk, benaderbaar en normaal. En de koning is uiteindelijk ook maar gewoon een trotse vader van z’n kinderen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs