Ed Sheeran koopt huizen van klagende buren

Dat is één manier om het op te lossen

ed-sheeran-zanger
Dave J HoganGetty Images

Wat doe je als je het niet zo goed kunt vinden met je buren, omdat ze luidruchtig zijn, veel mensen over de vloer hebben of dingen in hun tuin bouwen waar je niet zo blij mee bent? Juist ja, een gesprek met ze voeren. Ed Sheeran pakt het iets anders aan. Hij koopt de huizen van zijn klagende buren gewoon.

Ed Sheeran koopt huizen in Framlingham

De 28-jarige muzikant liet zijn eigen pub bouwen en een zwemvijver aanleggen. Zijn buren in het Britse Framlingham waren daar niet zo blij mee. Zo zouden ze last hebben van overlast en zou Ed helemaal geen zwembad mogen aanleggen.

Volgens Het Laatste Nieuws is Ed Sheeran daarom bezig zijn woonomgeving leeg te kopen. Het begon in 2012, toen hij zijn eigen villa voor €987.000 en de twee woningen ernaast (voor €496.000 en €1.020.000) kocht. In 2017 kwam daar nog een huis bij, voor €578.000. Dit pand was van Sharon Jenk, een vrouw die bij de gemeente een klacht had ingediend tegen de zanger. Hij kocht recent opnieuw een huis. Het zou gaan om het huis dat dicht bij zijn zwembad ligt. Hij betaalde zo'n €964.000 voor de woning.

Wat Ed Sheeran gaat doen met alle woningen, is nog niet bekend. Momenteel woont hij in de eerste villa met zijn vrouw Cherry Seaborn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs