Ariana Grande gaat diep door het stof na ongepaste grap

Ze reageerde op een foto van JonBenét Ramsey, die in 1996 op 6-jarige leeftijd vermoord werd

ariana-grande
Neilson BarnardGetty Images

Er is een hoop ophef rondom Ariana Grande. De zangeres reageerde recent op een Instagrampost van haar beste vriend, Doug Middlebrook. Hij deelde een foto van JonBenét Ramsey, een Amerikaans meisje dat in 1996 op 6-jarige leeftijd vermoord gevonden werd in haar eigen huis. Fans vinden Ariana's reactie op z'n zachtst gezegd ongepast. De 26-jarige biedt nu haar excuses aan.

Ariana Grandes reactie op JonBenét Ramsey

Inmiddels heeft Doug de post verwijderd, maar er zijn nog genoeg screenshots te vinden op Twitter. Hierin is te zien hoe Ariana reageert onder de foto van JonBenét, die altijd een uitgesproken stijl had: "Ik kan niet wachten tot dit je Halloween-look is." Doug reageert instemmend: "Ben er al mee bezig."

Fans kunnen niet geloven dat hun idool zoiets kan zeggen. "Het arme kind is bruut vermoord in haar eigen huis. Het feit dat Ariana niet kan wachten tot haar vriend hier een Halloweenkostuum van maakt, is walgelijk," klinkt het op Twitter.

Door het stof
Inmiddels heeft de 7 Rings-zangeres haar excuses aangeboden. Ze reageert op verschillende tweets. "Ik heb de reactie al snel verwijderd. Ik begrijp dat het helemaal niet grappig was. Dit kon echt niet en ik wil mijn oprechte excuses aanbieden," schrijft ze.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zwarte humor
In een inmiddels verwijderde tweet gaat ze verder: "Het spijt me dat ik zo gestoord ben. Zwarte humor is een mechanisme dat ik gebruik om dingen te verwerken, maar tegelijkertijd haat ik het wanneer andere mensen zwarte humor gebruiken. Ik ben blij dat ik fans heb die niet bang zijn om mij op het matje te roepen. Bedankt."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs