Lady Gaga zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd

K-I-S-S-I-N-G

lady-gaga-zoenend-gespot
Neilson BarnardGetty Images

De koppen van het showbizznieuws worden erdoor gedomineerd en de geruchtenmolen staat op volle toeren, want zijn Bradley Cooper en Lady Gaga nu toch ook een off screen couple? Als we alle facts en figures op ‘n rij zetten, lijkt maar één antwoord aannemelijk – maar na het zien van deze nieuwe foto’s brengt de blondine fans van #LadyCooper op een volledig ander spoor.

Lady Gaga zoenend gespot in Los Angeles

Daar staat Lady Gaga dan, zo in het wild. De zangeres betreedt de straten van Los Angeles echter niet in haar up – ze wordt vergezeld door een man. Geen Christian Carino, waarmee ze zes maanden geleden haar verloving brak en tot groot verdriet van velen ook geen Bradley Cooper.


Het is haar studiogeluidsman, Dan Horton. Op exclusieve foto’s van People Magazine (klik) lijken de twee het erg gezellig te hebben en wordt er tijdens de brunch date ook gezoend. Volgens ooggetuigen zagen ze eruit als more than friends. "Ze waren aan het zoenen, konden niet van elkaar afblijven en spraken heel erg intiem tegen elkaar." Is er dan echt een nieuw Hollywoodkoppel in de maak?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs