Jordyn Woods hoopt op verzoening met Kylie Jenner

"Ik hou van haar, ze is mijn maatje"

jordyn-woods-kylie-jenner
Emma McIntyreGetty Images

Na het hele Jordyn Woods-Tristan Thompson-Khloé Kardashian schandaal, is de liefde flink bekoeld tussen kamp Kardashian/Jenner en Woods. De hele familie ontvolgde de 21-jarige op Instagram en als kers op de taart drukte Kylie afgelopen week dan ook eindelijk op unfollow. Toch hoopt Jordyn dat de twee voormalige bff’s hun geschillen ooit kunnen bijleggen.

Jordyn Woods hoopt op verzoening met Kylie Jenner

“Ik hou van haar. Ze is m’n maatje,” aldus Jordyn in een nieuw interview met Cosmopolitan. “Ik hoop dat alles op een dag op z’n plek valt en we allemaal kunnen werken aan onze relaties, familie en God, om vervolgens op een dag weer door een deur te kunnen. Sterker en gelukkiger dan ooit.” Hoewel de Kardashians Jordyn flink door het slijk haalden te midden van het schandaal, gaf ze zelf geen kick op social media.

"Ik geloof niet in clap backs of reageren uit emotie," vertelt ze. “Ik had dit op een miljoen verschillende manieren kunnen aanpakken, maar ik ging gewoon voor wat voor mij het meest natuurlijk voelde. Heb ik ooit gewild dat dit zou gebeuren? Nooit. Maar shit happens. En ik wil absoluut niet de reden zijn voor iemands pijn.'

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs