Viral: Lena Dunham probeert Brad Pitt te zoenen

Twitter is not amused

brad-pitt-lena-dunham
Getty Images

Twitter heeft weer een nieuw onderwerp van discussie gevonden. Lena Dunham en Brad Pitt waren op de première van hun nieuwe film Once Upon a Time in Hollywood. Toen ze op de rode loper verschenen, liep Lena naar de acteur toe en probeerde hem een zoen te geven.

Of de zoen op zijn mond of wang gericht was, is niet helemaal duidelijk, maar hij belandde tussen mond en wang in. Het internet is er niet over uit of dit een grappig, ongemakkelijk moment is, óf dat er sprake is van seksueel misbruik.

De mislukte zoen van Lena Dunham en Brad Pitt

Paparazzi legden het moment vast:

lena-dunham-brad-pitt-once-upon-a-time-in-hollywood
David M. BenettGetty Images
lena-dunham-brad-pitt-once-upon-a-time-in-hollywood
Isabel Infantes - PA ImagesGetty Images

lena-dunham-brad-pitt-once-upon-a-time-in-hollywood
Dave J HoganGetty Images


De vraag is nu: was Brad Pitt oké met de zoen? De ene helft Twitteraars vindt dat de zoen onschuldig is. Brad en Lena zijn vrienden, dus dat moet kunnen. De andere helft beargumenteert dat Lena een sexual predator is en dat ze Brad nooit had mogen zoenen zonder zijn toestemming.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het gaat zo ver dat Lena's Wikipedia-pagina zelfs gewijzigd is:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs