Meghan Markle komt met een speciale kledinglijn

Ze werkt samen met een liefdadigheidsorganisatie

meghan-markle-hertogin-van-sussex
Max Mumby/IndigoGetty Images

Dat Meghan Markle nu de Hertogin van Sussex is, betekent niet dat ze zich niet meer met mode bezighoudt. De oud-actrice was recent nog de gast-hoofdredacteur van de Britse Vogue. Ze was ondertussen blijkbaar ook bezig met een ander project: een kledinglijn voor de werkende vrouw.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle werkt samen met Smart Works

Sinds afgelopen januari steunt Meghan actief de liefdadigheidsorganisatie Smart Works. De instelling biedt onder andere gratis kleding aan vrouwen die een baan proberen te krijgen. Tijdens een van haar bezoeken aan de instelling, viel haar op dat de kleding niet zo geschikt is voor sollicitaties.

"Hoewel er genoeg donaties waren, bestonden die vaak uit combinaties van verkeerd gematchte items en kleuren, die niet de juiste stilistische keuzes of maten waren voor hun doel: om vrouwen zelfverzekerd en geïnspireerd te doen voelen op het moment dat ze naar haar sollicitatie gaat," zo vertelt de woordvoerder van Meghan en prins Harry op Instagram.

Daarom besloot Meghan een project op te zetten. Ze ging een samenwerking aan met verschillende ontwerpers en kledingwinkels om geschiktere werkkleding te maken. Van elk kledingstuk dat verkocht wordt, belandt een identiek kledingstuk bij Smart Works. De collectie wordt vanaf september verkocht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs