'Cara Delevingne en Ashley Benson zijn in het geheim getrouwd'

De bruiloft was in Las Vegas

cara-delevingne-ashley-benson
Craig BarrittGetty Images

Goed nieuws om de Pride-week mee af te sluiten: Cara Delevingne en Ashley Benson zijn getrouwd. De bruiloft was een paar maanden geleden in een kapel in Las Vegas. Dat meldt The Sun.

Cara Delevingne en Ashley Benson getrouwd in Las Vegas

De eigenaar van de kapel, Michael Kelly, vertelt over de ceremonie. Volgens hem waren de twee actrices allebei in het zwart gekleed. Ze werden in het echt verbonden door een Elvis Presley imitator van de Little Las Vegas Kapel. Cara en Ashley hielden hun bruiloft low budget.Het hele gebeuren kostte hen nog geen €220.

"Ze waren zeker van hun zaak en van hun gevoelens voor elkaar," aldus de eigenaar. "Ze hadden allebei een enorme glimlach op hun gezicht. Je kon zien dat ze het serieus namen, maar er tegelijkertijd de grootste lol in hadden. Ze wilden een simpele, rustige en makkelijke ceremonie."

Gasten
Cara en Ashley hielden hun gastenlijst kort. Volgens Michael Kelly waren er alsnog een paar bekende gasten, waaronder de Jonas Brothers, Sophie Turner en Charlize Theron.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs