Love Islands Melany op date met Temptation-verleider Sam

Een reality-tv cross-over

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Love Island-kijkers zagen allemaal hoe Melany voor Matthy ging en toen plotseling naar huis moest. Na haar vertrek leerde Matthy Kelly kennen, met wie hij nu een relatie heeft. Melany had ondertussen toegegeven gevoelens te hebben voor Matthy.

Het lijkt erop dat ze de dj officieel achter zich heeft gelaten. Melany was op date met een andere bekende van televisie: de Temptation Island VIPS-verleider Sam.

Melany en Sam op date in Skylounge

Melany plaatste recent een Instagram Story waarbij ze 's avonds een drankje doet met Sam Hoogland in de Skylounge in Amsterdam. Ze deelt een foto van twee cocktails en tagt de verleider erin:

melany-sam-hoogland-date-amsterdam
Instagram

Lord Buffel
Sam verscheen na een paar afleveringen Temptation Island VIPS in het programma als extra verleider. Het ziet ernaar uit dat de populaire Nederlandse fitness-influencer - beter bekend als Lord Buffel - in de villa zijn zinnen op Yasmin heeft gezet.

Zenuwachtig
In Temptation Gossip liet Sam eerder weten
nerveus te zijn geweest toen hij de villa in kwam. De andere verleiders waren blijkbaar niet zo blij met Sams komst: "Niet iedereen was relaxed tegen me. Die gasten vonden het wel heftig dat ik daar ineens kwam. Er kwamen gelijk gasten naar me toe die me gingen vertellen hoe en wat de situaties waren," vertelt hij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs