Lekker binnengluren: zo ziet Meghan Markles voormalige huis in LA eruit

Het huis gaat in de verkoop voor ruim €1,5 miljoen

meghan-markle-hertogin-van-sussex
Chris JacksonGetty Images

Voordat Meghan Markle naar Engeland verhuisde - zoals het de Hertogin van Sussex betaamt - woonde ze in Los Angeles. Zij en haar ex-man Trevor Engelson hadden samen een huis in het chique Hancock Park. Datzelfde huis staat nu te koop, wat betekent dat we naar binnen kunnen gluren om te zien waar Meghan voorheen al haar tijd doorbracht.

Foto's van Meghan Markles villa in Los Angeles

De villa staat voor €1,6 miljoen te koop op de makelaarswebsite Homes.com. We gokken dat je de hypotheek niet zo maar kunt betalen, maar gelukkig staan er op dezelfde site foto's van het stekkie. Het huis heeft vier slaapkamers, drie badkamers, een open haard en een ruime woonkamer. En dat alles op 210 vierkante meter. Het enige dat er nog ontbreekt, is een zwembad. Maar hé, je kunt niet alles hebben. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

meghan-markle-huis-los-angeles
Homes.com
meghan-markle-huis-los-angeles
Homes.com
meghan-markle-huis-los-angeles
Homes.com
meghan-markle-huis-los-angeles
Homes.com
meghan-markle-huis-los-angeles
Homes.com
meghan-markle-huis-los-angeles
Homes.com

Gast-hoofdredacteur Vogue
Inmiddels woont Meghan samen met haar man prins Harry. Ze verblijven samen met hun pasgeboren zoon Archie Mountbatten-Windsor in Windsor. Meghan is niet alleen druk bezig met moeder zijn. Ze was onlangs de gast-hoofdredacteur van de Britse Vogue.

De Hertogin van Sussex werkte maandenlang aan het speciale september-issue, dat een groep van vijftien vrouwen - die echte 'changemakers' zijn - in het zonnetje zet. De vrouwen zijn door de twee hoofdredacteuren gekozen vanwege hun "krachtige en positieve veranderingen die ze in de wereld voortbrengen." Onder anderen de actrices en activisten Jameela Jamil, Jane Fonda en Salma Hayek schitteren op de cover.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs