Wedding bells: Nikkie 'Tutorials' de Jager is verloofd

Gefeliciteerd Nikkie!

image
Klaas Jan Kliphuis

Yes, Yes, Yes, Yes! Nikkie 'Tutorials' de Jager gaat trouwen. Dinsdagavond post de beautyvlogger en make-upartiest een foto van een romantisch diner met haar grote liefde op Instagram om het heugelijke nieuws dat zij verloofd is bekend te maken.

Nikkie gaat trouwen

Op de foto wijst Nikkie Tutorials naar de ring om haar vinger en schrijft "Yes, Yes, Yes". Tijdens eens romantische vakantie ging haar vriend op een knie. Het antwoord is duidelijk. Een paar dagen eerder postte het stel een foto op Instagram waarop ze lieten weten in Italië op vakantie te zijn.

Lovebirds

Een aantal maanden geleden maakte de Jager op social media bekend haar grote liefde te hebben gevonden. Ze schreef: "De man die mijn leven heeft veranderd". Op haar Stories was Dylan Drossaers te zien, een handsome young man uit Eindhoven. Ook schreef ze erbij: "Ik wil jullie laten weten dat de laatste vier maanden mijn leven is veranderd. Ik weet dat ik niet veel over mijn privéleven met jullie deel, maar jullie moesten dit weten." Gefeliciteerd Nikkie en Dylan!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs