Zien: Meghan Markle begon tv-carrière als koffermeisje

Ze was als 21-jarige te zien in Deal Or No Deal

meghan-markle-hertogin-van-sussex
Chris JacksonGetty Images

We kennen Meghan Markle allemaal als de Hertogin van Sussex en van haar rol als Rachel in Suits. Maar wist je dat de 38-jarige al eerder op televisie verscheen? Niet voor een rol in een film of serie, maar in een bekend tv-programma. Ze was één van de 'koffermeisjes' in de Amerikaanse Deal Or No Deal.

Meghan Markle als koffermeisje in Deal Or No Deal

In het spelprogramma (dat gebaseerd is op de Nederlandse Miljoenenjacht) moeten kandidaten koffers met geld kiezen om die weg te spelen. Aangezien de deelnemer hoge bedragen in het spel wil houden, is het fijn als er een laag bedrag in de gekozen koffer zit. De destijds 21-jarige Meghan was in 2002 34 afleveringen te zien als koffermeisje, degene die een koffer heeft en deze openmaakt als de kandidaat daarnaar vraagt. En dat deed ze vol overgave.

Er is nu een video opgedoken met beelden van Meghan Markle in Deal Or No Deal. Benieuwd hoe de jongere Hertogin in spe het er als koffermeisje van afbrengt?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs