Anna Nooshin zet volgers op hun plek na commentaar op 'vollere lippen'

"Het is aan precies niemand om er wat van te vinden"

anna nooshin
Klaas Jan Kliphuis

Anna Nooshin heeft in de comments van een van haar laatste Instagramposts afgerekend met volgers die beweren dat ze haar lippen zou hebben opgespoten. Normaal gesproken leest ze geen reacties onder haar foto's op Instagram, schrijft ze, maar nadat make-up artiest Gwendolyn van Waveren haar op de uitgesproken comments wees, besloot de influencer zich toch te mengen in de discussie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Anna Nooshin over geruchten opgespoten lippen

En hoe. In een scherpe reactie helpt Anna persoonlijk alle roddels de wereld uit. "Dit heet lipliner en heel veel gloss, dus nee, ik heb niet mijn lippen laten opvullen." Ook zet ze de volgers die de geruchten de wereld in hielpen op hun plek. "Maar ook al zou ik daar uiteindelijk voor kiezen (die lipliner zo krijgen is nogal een klus lol) is het aan precies niemand om er wat van te vinden, behalve aan mij."

Geen fillers, maar make-up
Om haar reactie in de comments van de foto – die inmiddels al honderden likes heeft gekregen – kracht bij te zetten, wijdt Anna ook nog een nieuwe post aan de ophef. Op de nieuwe foto zijn Anna's lippen (door een filter ja, we benadrukken het voor de zekerheid maar even) enorm. Daarbij schrijft ze: "Volgens sommige media en Instagramcomments zouden mijn lippen er zo uitzien." En opnieuw bevestigt ze dat er geen plastische chirurgie in het spel is. "Dat komt door mijn make-up artiest, zij is gewoon de allerbeste."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eigen keuze
Naast de filterfoto deelt Anna ook een neutrale foto van haarzelf (in de bovenstaande Instagrampost even naar links swipen), waarop overduidelijk te zien is dat haar lippen niet zijn opgemaakt óf opgespoten. "Zoals jullie zien heb ik mijn lippen niet laten opspuiten, maar anders was dat míjn keuze geweest." De Instagrammer legt ook uit waarom ze zo voor haarzelf opkomt. "Ik hoop dat hierdoor de haat afneemt, en vrouwen (en mannen) vrij zijn om te doen wat ze willen. Het is ten slotte veel leuker om positief te zijn in het leven."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs