Modellen Gigi en Bella Hadid beroofd op vakantie in Griekenland

Er zijn onder meer waardevolle juwelen gestolen

Gigi en Bella Hadid
Bertrand Rindoff PetroffGetty Images

Modellen Gigi en Bella Hadid zijn tijdens hun vakantie op het Griekse eiland Mykonos beroofd. De twee zussen verbleven in een villa met hun andere twee zussen, Marielle en Alana, ter gelegenheid van de verjaardag van laatstgenoemde zus. Vader Mohamed Hadid bevestigt de beroving tegenover TMZ.

View this post on Instagram

Sisters Hadid 🌞 new on @gisposable !!

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Gigi en Bella Hadid beroofd

"Ze waren op pad met hun bodyguards. Toen ze weg waren, is het gebeurd", vertelt hij. "Gelukkig is er niemand gewond geraakt." Wel zouden de meiden volgens hun vader erg geschrokken zijn, en hun vakantie hebben onderbroken om terug te keren naar huis. Er zijn onder meer waardevolle juwelen, kleding, tassen en zonnebrillen meegenomen.

Villa op Mykonos
Na de ontdekking zouden de zussen de politie hebben ingelicht, maar die zagen de zaak volgens TMZ niet als prioriteit. Gigi en Bella vermoeden dat het personeel van de villa iets met de beroving te maken heeft, want verder zou niemand toegang hebben tot hun vakantieverblijf.

Reactie van Gigi
Op haar Instagrampagina Gisposable, waarop Gigi foto's gemaakt met een wegwerpcamera plaatst, heeft het model gereageerd op de beroving. Onder een foto, waarschijnlijk gemaakt in de vakantievilla, schrijft Gigi: "Ik ben beroofd. Ik ga nooit meer terug. Zou het niet aanraden. Geef je geld ergens anders uit."

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs