Management Miley Cyrus: 'Miley en Liam Hemsworth zijn uit elkaar'

De twee trouwden nog geen jaar geleden

Miley Cyrus en Liam Hemsworth uit elkaar
Neilson BarnardGetty Images

Nog geen jaar nadat ze elkaar het jawoord gaven, zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth alweer uit elkaar. Althans, als we het management van Miley moeten geloven. Een van de medewerkers van het management zou People Magazine over de breuk hebben geïnformeerd, maar Miley en Liam zelf hebben de split nog niet bevestigd. Toch lijkt een foto op Instagram er wél op te hinten.

'Miley Cyrus en Liam Hemsworth uit elkaar'

Op de foto zien we niet per se iets bijzonders, maar dat is het volgens fans nou juist: volgers spotten dat Miley op de foto die ze zaterdag op haar Instagramaccount plaatste niet langer haar trouwring draagt. Je begrijpt: sindsdien draait de geruchtenmolen overuren. In een verklaring aan People Magazine licht het management van Miley de split toe. "Liam en Miley hebben besloten om uit elkaar te gaan", zo luidt te verklaring. "Almaar ontwikkelend, veranderend als partners en als individuen, hebben ze besloten dat het het beste is om op zichzelf en hun carrières te focussen. Ze blijven toegewijde ouders voor de huisdieren die ze samen hebben, maar slaan liefdevol hun eigen pad in."

Relatiestatus
Het is echter niet de eerste keer dat het stel een break neemt. Miley en Liam ontmoetten elkaar in 2009 op de set van de film The Last Song, waarna ze zich in 2012 verloofden. Een jaar later besloten ze echter uit elkaar te gaan, totdat ze elkaar in 2015 opnieuw vonden en het weer wilden proberen. Vorig jaar december trouwden de twee alsnog, maar aan die liefdesrelatie lijkt nu opnieuw een einde te komen. Zowel Miley als Liam heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs