Miley Cyrus intiem gespot met Brody Jenners ex-vrouw

Ze zijn samen op vakantie

miley-cyrus
Kevin MazurGetty Images

Het is hét onderwerp van afgelopen weekend: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn na een jaar huwelijk uit elkaar. Het management van de zangeres laat aan People Magazine weten dat het over en uit is tussen de twee. Inmiddels zijn er foto's opgedoken die dit nieuws lijken te bevestigen. Miley is zoenend gespot met Kaitlynn Carter, de ex-vrouw van Brody Jenner.

Foto's van Miley Cyrus en Kaitlynn Carter in Italië

Het lijkt bijna op een scène uit The Hills: twee vrouwen die hun mannen achter zich laten en er samen vandoor gaan. Miley en Kaitlynn genieten momenteel van een vakantie in Italië. Entertainment Tonight heeft foto's van de getaway bemachtigd. De twee knuffelen, zwemmen en zoenen op een boot. Ze delen een hoop foto's van hun vakantie op Instagram.

Kaitlynn plaatst een foto van haar en Miley met de caption: "Rock the boat, don’t rock the boat baby." Haar ex-man Brody reageert onder de post "Hot girl summer."

Instagram-feud
Hier wordt het ingewikkeld. Brody plaatst ook een foto op Instagram en schrijft: "Wees vandaag niet te veel bezig met gisteren." Brandon Thomas Lee, de zoon van Pamela Anderson, reageert: "Laten we dit schandaal uitbuiten en een zoenende foto van ons plaatsen." Obviously een sneer in de richting van Miley en Kaitlynn. Brody schrijft vervolgens: "Kijk uit! Er komen binnenkort foto's waarop Liam en ik handjes vasthouden." Miley lijkt not amused en antwoordt op Brody's reactie: "Doe even een dutje in je auto en koel af. #hotgirlsummer."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs