Roxeanne Hazes komt met single 'Mama was een klootzak'

Het is een ode aan moederschap

View this post on Instagram

💇🏻‍♀️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

Roxeanne Hazes brengt aanstaande vrijdag een nieuwe single uit, speciaal voor haar zoontje Fender. De zangeres schreef het nummer samen met Vieze Fur (Freddy van De Jeugd van Tegenwoordig). De naam is ietwat onverwacht (maar daarom niet minder goed): Mama was een klootzak. Met de nadruk op wás.

Roxeanne Hazes schrijft Mama was een klootzak met Vieze Fur

Roxeanne vertelt op Instagram wat de nieuwe single voor haar betekent. "'Mama Was Een Klootzak' gaat over hoe er iemand in je leven kan komen die iets bij je teweegbrengt, waardoor je niet meer het negatieve, destructieve, egoïstische gedrag van daarvoor hebt," legt ze uit.

Een beter mens
Het is niet alleen een ode aan Fender of het moederschap an sich, zo vertelt ze: "In dit geval gaat het liedje over mijn zoontje, Fender. Maar het is geen zoetsappige lofzang op het moederschap. In bredere zin gaat het over wat ware liefde met je kan doen en hoe het je een beter mens kan maken."

Van feestbeest naar moeder
Eerder plaatste Roxeanne al een teaservideo waarin ze het nummer aankondigde. Ze deelt foto's uit voorgaande jaren, waarin ze nog een heel ander leven had. RTL Boulevard laat weten wat de gedachte hierachter is.

"Voor zijn komst was ik een minder goede versie van mezelf," vertelt Roxeanne volgens de nieuwssite. "Fred vroeg me wat ik in het verleden zoal had uitgevreten, en toen ik hem uit de doeken deed dat ik nachtenlang uitging met veel drank, altijd op zoek naar liefde en aandacht op een negatieve manier, was zijn conclusie: ‘eigenlijk was je dus gewoon een klootzak’. Dat was gelijk raak." En zo ontstond de titel: 'Mama was een klootzak.'

View this post on Instagram

👀

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs