Ronnie Flex ontdekt per toeval rekening met €30.000

Over aangename verrassingen gesproken

View this post on Instagram

🍁

A post shared by Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) on

Ronnie Flex wilde recent een rekening openen bij ABN AMRO en kwam daar voor een merkwaardige verrassing te staan: hij had al een rekening bij de bank, met €30.000 erop. De rapper legt op Twitter uit wat er aan de hand is.

Ronnie Flex had al een spaarrekening bij ABN AMRO

"Ik wou me laatst inschrijven bij ABN om er bij de balie achter te komen dat ik al een rekening had met 30k erop," vertelt Ronell Plasschaert, zoals de rapper eigenlijk heet. Wie de rekening heeft aangemaakt en al dat geld erop heeft gespaard? Ronnie's opa en oma. "Vanaf de dag dat ik ben geboren," legt hij uit. "Brengt iedere keer dat ik eraan denk een traan in mijn oog."

In een andere tweet laat de rapper weten hoeveel dit voor hem betekent. "3ok is zoveel geld voor ons. Daarom klapt het me elke keer als ik eraan denk."

Waar Ronnie het geld aan gaat spenderen? Hij heeft al wel een idee:

Nori
Hij wil het geld apart zetten voor zijn dochter Nori Dua Plasschaert. Een oplettende Twitteraar wijst hem erop dat zo'n groot bedrag over zestien jaar veel minder waard is, door inflatie, negatieve spaarrentes en verschuiving in de koopkracht. "Dan moet ik het geld maar snel opnemen," reageert Ronnie op het sociale medium.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs