Liam Hemsworth reageert voor eerst op breuk met Miley Cyrus

Hij deelt een bericht op Instagram

liam-hemsworth-miley-cyrus
John SciulliGetty Images

Mocht je het nog niet hebben gehoord, bij dezen: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn na een huwelijk van 9 maanden uit elkaar. De zangeres is ondertussen al intiem gespot met een ander. En niet zomaar iemand, maar met Kaitlynn Carter, de ex-vrouw van The Hills-ster Brody Jenner. Waarna er ook nog eens een soort Instagram-feud ontstond tussen Brody en Miley. Kortom: er is een hoop drama. Aan de kant van Liam Hemsworth bleef het stil, tot nu. Hij reageert voor het eerst op de breuk.

Liam Hemsworth over zijn break-up met Miley

De acteur plaatste vandaag een foto van een ondergaande zon op zijn Instagrampagina. Onder de afbeelding spreekt hij zijn volgers aan: "Hoi iedereen, ik wilde even laten weten dat Miley en ik onlangs uit elkaar zijn gegaan. Ik wens haar niets dan gezondheid en geluk. Dit is een privékwestie en daarom heb ik geen en zal ik ook geen commentaar geven op journalisten of media. Alle citaten in de media die aan mij gekoppeld worden, zijn niet waar. Vrede en liefde."

De Instagram-ruzie
Miley heeft nog niets losgelaten over de break-up met Liam. Wel heeft ze gereageerd onder een foto van Brody Jenner. De The Hills-ster deelde een foto op Instagram met de tekst: "Wees vandaag niet te veel bezig met gisteren." Brandon Thomas Lee, de zoon van Pamela Anderson, reageerde daaronder: "Laten we dit schandaal uitbuiten en een zoenende foto van ons plaatsen."

Hij verwijst naar de foto's van Brody's ex-vrouw en Miley, die zoenend zijn vastgelegd op vakantie in Italië. Brody reageerde grappend op Brandons opmerking: "Kijk uit! Er komen binnenkort foto's waarop Liam en ik handjes vasthouden." Miley liet vervolgens weten niet gediend te zijn hiervan: "Doe even een dutje in je auto en koel af. #hotgirlsummer."

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs