Gaby Blaaser reageert op geruchten over Wesley Sneijder

Kay Nambiar vraagt haar het hemd van het lijf

Vorige maand werd bekend dat Yolanthe en Wesley Sneijder-Cabau uit elkaar gaan. (Hier lees je alles over hun scheiding.) De media beweren dat hun relatie is stukgelopen nadat Wesley vreemdging. Er wordt zelfs gespeculeerd over de identiteit van de dame in kwestie. Het zou gaan om Gaby Blaaser, die verschillende keren gespot is met de profvoetballer. De actrice reageert in een video voor MTV op de geruchten.

Gaby Blaaser vertelt over Wesley Sneijder in Me, Myself & Kay

Gaby wordt geïnterviewd door Kay Nambiar in Me, Myself & Kay. De presentator vraagt haar het hemd van het lijf: houdt ze van masturberen, wat vindt ze van roddelbladen en hoe zit het nu echt tussen haar en Wesley Sneijder?

Zijn ze aan het daten?

Over dat laatste onderwerp is Gaby duidelijk: "Ontzettend leuk allemaal, maar het is niet zo. Ik vind het bizar hoe mensen aan zulke verhalen komen," aldus de actrice. Ze legt uit wat er aan de hand is: "Ik was op een feestje en ik ken de mensen om hem heen en zijn broertje. Die had een Instagram Story gemaakt en daar stond ik op. Eerst was hij het en toen was Wesley het. Ik vind het ongelooflijk: ik heb eigenlijk drie mannen gedatet in één dag."

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Jaimy zegt iets anders

Eerder bevestigde voormalig Temptation Island-verleider Jaimy
Dorenbosch juist wél dat Gaby en Wesley meer dan vrienden zijn. "Dat wist ik al," vertelde hij. "Ik denk niet dat het een relatie wordt. Maar als dat wel zo is, gun ik ze het beste."
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs