Mannelijk model beschuldigt Katy Perry van seksueel wangedrag

'Vrouwen met macht zijn net zo walgelijk'

Katy Perry
Pascal Le SegretainGetty Images

Mannelijk model en acteur Josh Kloss, die meespeelt in Katy Perry's muziekvideo Teenage Dream, heeft de zangeres van seksueel wangedrag beschuldigd. In een Instagrampost vertelt het model in detail over zijn relatie met de zangeres en hoe zij publiekelijk zijn broek en onderbroek naar beneden trok op een feestje.

Josh Kloss beschuldigt Katy Perry

Josh vertelt in de Instagrampost dat Katy Perry vlak na hun ontmoeting "cool" en "aardig" tegen hem was. "Maar zodra er andere mensen bij waren, veranderde ze volledig. Dan was ze cold as ice, en noemde ze het zelfs "smerig" om mij te moeten zoenen voor de clip." Ondanks dat Josh zich flink vernederd voelde, gaf hij de klus niet op, want die had hij naar eigen zeggen nodig om voor zijn dochter te zorgen, die toen nog maar een peuter was.

Broek naar beneden
Zo'n twee jaar later, na de break up tussen Katy Perry en Russell Brand – Teenage Dream kwam in 2010 uit (de videoclip bekijk je onderaan dit artikel) en Perry en Brand scheidden in 2012 – kwam Josh de zangeres nog af en toe tegen, en dus besloot hij een keer een vriend die haar dolgraag wilde ontmoeten mee te nemen naar een feestje. Maar die ontmoeting liep voor Josh uit op een totaal fiasco, toen de zangeres uit het niets zijn broek "zo ver naar benden trok als ze kon".

Mannen óók het slachtoffer
Josh licht toe waarom hij nu zijn hart lucht. "Onze cultuur is erop gericht te bewijzen dat mannen met power pervers zijn, maar vrouwen met macht zijn net zo walgelijk. Dus proost op het jubileum van Teenage Dream, een van de meest verwarrende, aangrijpende en denigrerende klussen die ik ooit heb gedaan."

Tekst gaat verder na de Instagrampost.

Respect
In een tweede en derde Instagrampost gaat Josh op de beschuldigingen door. Zo reageert hij op de aanvallende reacties op zijn eerste post, door te zeggen dat hij begrijpt dat haar fans de zangeres verdedigen omdat ze "iemand beschermen die ze als idool zien", maar dat niet iedereen zoals Katy Perry is. "Kim Kardashian en Kris Jenner hebben bijvoorbeeld veel meer macht dan zij, maar behandelden me wél met respect."

Tekst gaat verder na de Instagrampost.

Nog geen reactie van Katy Perry
Tot slot deelt het model schermafbeeldingen van een mail van één van de vertegenwoordigers van de zangeres, die hem vertelt hoe hij moet reageren op vragen van journalisten over zijn (zakelijke) relatie met Katy naar aanleiding van hun samenwerking. Naar eigen zeggen deelt hij de mailing - die volgens hem bedoeld was om hem te censureren – omdat hij niet een dag langer geld, bekendheid of aandacht wil voor zijn samenwerking met Katy Perry.

De zangeres heeft zelf nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs