Miley Cyrus' nieuwe break-up nummer móet wel over Liam Hemsworth gaan

"Move on, we're not 17"

liam-hemsworth-miley-cyrus
Presley AnnGetty Images

Eerder deze week bleek dat één van Hollywood's favoriete koppels niet langer samen is. Miley Cyrus en Liam Hemsworth beëindigen hun huwelijk na negen maanden. Liam reageerde eerder in een Instagram-post op de breuk. Nu is het de beurt aan Miley, die een nieuw nummer uitbrengt dat over een break-up gaat. Mijn eerste gedachte bij het lied is: dit móet wel over Miley en Liam gaan.

Miley Cyrus' schrijft emotioneel lied Slide Away

Ik hoor je denken: het kan toeval zijn. Er zijn zo veel artiesten die nummers uitbrengen die niets met henzelf te maken hebben. Klopt, maar luister eens naar de lyrics en je begrijpt wat ik bedoel.

De tekst
Allereerst: het nummer heet Slide Away, oftewel 'wegglijden'. Het eerste couplet vertelt het verhaal van Miley en Liam. Hun liefde was eerst fantastisch, totdat ze allebei veranderden en het niet meer werkte:

"Once upon a time, it was paradise
Once upon a time, I was paralyzed
Think I'm gonna miss these harbor lights
But it's time to let it go
Once upon a time, it was made for us
Woke up one day, it had turned to dust
Baby, we were found, but now we're lost
So it's time to let it go
"

Mocht je nog twijfelen of dit over Liam gaat, dan moet je het allerlaatste couplet nog even lezen:

"Move on, we're not 17
I'm not who I used to be
You say that everything changed
You're right, we're grown now"

"We zijn niet langer 17," schrijft ze. En laat 17 nu net de leeftijd zijn waarop Miley Liam ontmoette op de set van The Last Song. In het nummer vertelt Miley dat ze allebei opgegroeid zijn en als volwassenen niet meer bij elkaar passen. Dus is het tijd om elkaar te laten gaan.

Slide away
Nu is er toch nog iets goeds voortgekomen uit de breuk tussen Miley en Liam: een goeie break-up song. Luister maar:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs