Doutzen Kroes krijgt kritiek op bikinifoto: 'Veel te mager'

Maar er klinkt ook een tegenreactie in de comments

Doutzen Kroes
Dimitrios KambourisGetty Images

Doutzen Kroes is momenteel op vakantie, en daar mogen haar volgers op Instagram van meegenieten. Maar dat geldt niet voor al haar fans, want op een van haar laatste foto's, waarop het model in bikini poseert, krijgt ze bakken kritiek.

Kritiek op bikinifoto Doutzen Kroes

Doutzen heeft niks te klagen op dit moment. Ze geniet met haar collega's en vrienden uit het modellenvak, onder wie voormalig Victoria Secret-model Candice Swanepoel, optimaal van de zomer op een boot ergens in Europa. Op een Instagramfoto poseren de twee voor de lens van fotograaf Jerome Duran, die ook mee is op de boottrip. "Dankbaar om de zomer door te brengen met mijn vriendin Candice", schrijft Doutzen, die waarschijnlijk niet had verwacht zoveel commentaar op de foto te krijgen.

Reacties
Uit de reacties blijkt dat haar fans zijn geschrokken van het lichaam van Doutzen. "Gewoon eng die buik", "Niet gezond dit" en "Dit is echt vel over been", zijn enkele van de vele bezorgde reacties onder de post. Het model heeft zelf nog niet op de kritiek gereageerd, maar wel alweer een nieuwe bikinifoto geplaatst, wat doet vermoeden dat ze zich niks van het commentaar aantrekt. Ook zijn er volgers die vinden dat iedereen zijn of haar mening lekker voor zich moet houden. "Waarom moet er altijd iets gezegd worden over hoe dik of dun iemand is?", zo luidt de tegenreactie. "Laat iedereen lekker zichzelf zijn."

View this post on Instagram

Don’t forget to shower

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs