Katy Perry voor de tweede keer beschuldigd van seksueel wangedrag

'Ze probeerde me ongevraagd te kussen'

Katy Perry seksueel wangedrag
Pascal Le SegretainGetty Images

Zangeres Katy Perry wordt voor de tweede keer in één week tijd beschuldigd van seksueel wangedrag. Eerder deze week sprak model Josh Kloss zich op Instagram openhartig uit over zijn relatie met Katy Perry, en hoe zij hem publiekelijk zou hebben vernederd door op een feestje zijn broek en onderbroek naar beneden te trekken. Het verhaal van Josh heeft presentatrice Tina Kandelaki uit Georgië over de streep getrokken om ook haar mond open te trekken. In de Russische krant Rossiyskaya Gazeta verwijt zij de zangeres nu ook van seksueel wangedrag.

Seksueel wangedrag Katy Perry

De zangeres zou de presentatrice in een dronken bui hebben lastiggevallen op een feestje. Katy Perry zou volgens Tina haar uit hebben gekozen als "object waar ze haar passie op kon botvieren". Zo zou de zangeres haar, ongevraagd, hebben geprobeerd te kussen. "Ik kon me gelukkig verweren, en Katy vond al snel een ander slachtoffer om mee te knuffelen en te kussen."

Beschuldigingen
Katy Perry heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen, ook nog niet op die van Josh Kloss. De fans van de zangeres mengen zich in tegenstelling tot Katy zelf wél in de discussie, en beschermen hun idool tegen de volgens hun "neppe beschuldigingen". Het is echter niet helemaal de eerste keer dat er beschuldigingen van seksueel wangedrag zijn aan het adres van Perry. Toen de zangeres nog in de jury van American Idol zat, werd er haar al grensoverschrijdend gedrag verweten vanwege haar flirtende gedrag met jonge, mannelijke kandidaten in het algemeen, en een specifiek incident in het bijzonder.

Kus
Een fragment van dat incident werd uitgezonden op televisie, en toonde hoe Katy Perry ongevraagd een negentienjarige kandidaat, die naar eigen zeggen nog nooit gezoend had, op de mond kuste. De slinkse actie van de zangeres – Katy vroeg de jongen om haar een kus op de wang te geven, en op het laatste moment draaide ze haar hoofd – leidde tot verontwaardiging bij het publiek. Ook de jongen gaf achteraf toe niet blij te zijn met de actie (al doet zijn eerste reactie in de onderstaande video anders vermoeden) omdat hij zijn eerste kus "aan de juiste persoon had willen geven".

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs