Leonardo DiCaprio wilde onenightstand met The Hills' Whitney Port

'Mijn vrienden geloven dit verhaal niet'

leonardo-dicaprio-whitney-port
Mike WindleGetty Images

Leonardo DiCaprio heeft een behoorlijke waslijst aan ex-vriendinnen en flings; van modellen Gisele Bündchen en Nina Agdal tot Bar Rafaeli en zelfs Rihanna. De inmiddels 44-jarige acteur bleek back in the day ook oog te hebben voor The HillsWhitney Port. Dat laat ze weten in haar nieuwste podcast, With Whit. "Ik wil dit verhaal al een eeuwigheid vertellen, maar wanneer ik het aan mijn vrienden vertel, gelooft niemand mij."

Whitney Port sloeg onenightstand met Leonardo DiCaprio af

De twee ontmoetten elkaar zo’n tien jaar geleden tijdens een avond uit in New York, waar ze aan de praat raakten. De Oscar-winnaar liet weten groot fan te zijn van The City, de spin-off van The Hills. Het duurde niet lang voor er nummers uitgewisseld werden en de twee hielden de daaropvolgende maanden nog contact. "Ik heb hem daarna nog een keer gezien," vertelt Whitney. "Dat was in een hotel. Hij nodigde me toen uit om ergens wat te drinken en daarna vroeg hij of ik meeging naar zijn huis, maar ik ging niet op zijn verzoek in."

Spijt

Port vertelde ontzettend nerveus te zijn. "Ik had nog nooit een onenightstand gehad. Ik wilde niet alleen met hem zijn." DiCaprio heeft haar vervolgens geghost en alle contact verbroken. "Mijn kans was verkeken, het is een van de dingen waar ik het meest spijt van heb in mijn leven. We hebben elkaar daarna nooit meer gesproken." Whitney is inmiddels gelukkig met Tim Rosenman, waarmee ze een zoon heeft – Sonny (2). Leonardo vond opnieuw liefde bij de 22-jarige Camilla Morone.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs