Beroemdheden komen massaal op voor prins Harry en Meghan Markle

En dit is waarom

Prins Harry en Meghan Markle onder vuur
Chris JacksonGetty Images

Ellen DeGeneres, Elton John, P!nk; allemaal komen ze op voor prins Harry en Meghan Markle, die onlangs een stortvloed aan kritiek over zich heen hebben gekregen. De reden? De twee zouden een privévliegtuig hebben gebruikt voor hun (vakantie)tripje naar Nice. En dat stuit critici nogal tegen de borst, gezien de recente uitspraak van prins Harry dat hij maximaal twee kinderen wil met Meghan in verband met de klimaatveranderingen. Maar beroemdheden springen nu voor het stel in de bres.

Prins Harry en Meghan Markle onder vuur

"Ik heb altijd het idee gehad dat wij de aarde te leen hebben", zegt prins Harry in een interview met biologe Jane Goodall in het septembernummer van de Britse Vogue, waar zijn vrouw Meghan Markle gasthoofdredacteur van is. "Met de intelligentie die wij bezitten, moeten we deze plek beter achterlaten voor de volgende generatie." In datzelfde interview laat hij Goodall weten "maximaal twee kinderen" te willen om die reden. Maar dat rijmt niet met hun recente gebruik van een private jet, stellen critici nu dus.

Ellen DeGeneres
Maar die kritiek is onterecht, vindt onder anderen Ellen DeGeneres. Op Twitter schrijft de talkshowhost dat zij en haar vrouw prins Harry en Meghan een keer hebben ontmoet. "Ze zijn de meest down-to-earth en medelevende mensen. Moet je je voorstellen dat je wordt aangevallen voor alles wat je doet, terwijl alles wat je doet is om de wereld beter te maken."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Elton John
Ook Elton John spreekt zich op Instagram uit over het koppel. In de post vertelt John dat hij zich verantwoordelijk voelt om Harry en zijn familie te beschermen tegen de pers, omdat Harry's moeder, prinses Diana, een hele groede vriendin van hem was. "Na een jaar hard werken en inzet voor goede doelen, hebben mijn man David en ik de jonge familie uitgenodigd om veilig en in rust te genieten van een vakantie in ons huis in Nice." Ook vertelt de zanger dat hij het privévliegtuig voor het stel regelde. "Om prins Harry's inzet voor de natuur aan te moedigen, hebben we ervoor gezorgd dat de vlucht klimaatneutraal was." Dat betekent dat de CO2-uitstoot wordt verlaagd, en de vlucht dus minder slecht is voor het klimaat. Tot slot roept John de pers op om te stoppen met deze "onware en meedogenloze aanslagen" op de karakters van Harry en Meghan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

P!nk
P!nk schrijft op Twitter dat ze blij is dat haar collega's opkomen voor het koninklijke stel. De zangeres maakt zich vooral hard voor Meghan, die sinds haar relatie en huwelijk met prins Harry onder een vergrootglas ligt. "De manier waarop mensen haar behandelen, is de meest publieke vorm van pesterij die ik in lange tijd heb gezien. Het gaat veel te ver. Laten we allemaal gewoon iets vriendelijker zijn. We moeten onze kinderen laten zien dat het cool is om aardig te zijn."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs