Leighton Meester maakt zeldzame verschijning op de rode loper met man Adam Brody

Oh, how we missed Blair Waldorf

Leighton Meester
M. TranGetty Images

Ze zijn zes jaar samen, waarvan vijf jaar getrouwd en hebben een vierjarige dochter genaamd Arlo, maar toch zien we Leighton Meester en Adam Brody zelden samen in het openbaar verschijnen. In principe kunnen we hun standvastigheid om weg te blijven van de media en de pers wel waarderen, maar oh wat hebben we Gossip Girl's Blair Waldorf gemist. En dus kunnen we er niet omheen: we verlangden meer naar dit modemomentje van de koningin van de Upper East Side dan we hadden gedacht.

Blair Waldorf op de rode loper

Het stel maakte een uitzondering op hun anti-pers-beleid voor de film Ready or Not, waar Brody (die we natuurlijk kennen van zijn rol als Seth Cohen in de populaire dramaserie The O.C.) een hoofdrol in vertolkt. En waar Blair hoogstwaarschijnlijk alles uit de kast had getrokken voor een vertoning als deze, prijkt Leighton in een subtiele maar toch stijlvolle zijden jurk met bloemenprint aan de zijde van haar man, die een zwart pak draagt met een stropdas met een Schotse ruit.

Gelukkig hebben we de foto's nog. XOXO.

Leighton Meester en Adam Brody
Matt WinkelmeyerGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs