Millie Bobby Brown lanceert haar eigen beautymerk

"Iedere keer dat ik mijn make-up eraf haalde, was er weer een puistje."

millie-bobby-brown
John ShearerGetty Images

Sinds Millie Bobby Brown plotseling op de radar kwam door haar rol als Eleven in Stranger Things, is ze niet meer weg te denken uit celebrity-land. De actrice is pas vijftien jaar oud, en wordt nu al gezien als een beauty icoon (ze staat zelfs op de cover van de huidige Glamour!). Niet zo gek dus, dat ze haar eigen beautymerk lanceert.

Millie Bobby Browns beautymerk Florence by Mills

De naam, Florence by Mills, is een combinatie tussen de naam van Millie's overgrootmoeder en haar eigen bijnaam. Millie brengt geen dertien in een dozijn-lijn uit. Ze creëerde dit merk speciaal voor haar mede-tieners.

Beauty voor tieners
De actrice vertelt aan WWD hoe ze op het idee kwam. "Ik zit al sinds mijn tiende regelmatig in een make-upstoel en heb daardoor zo veel verschillende producten geprobeerd," aldus Millie. "Er was nog een gat in de markt voor jonge mensen. Ik het nog niets gevonden dat ik graag op mijn gezicht smeerde en dat goed voelde. Iedere keer dat ik mijn make-up eraf haalde, was er weer een puistje."

Daarom besloot de actrice het heft in eigen hand te nemen. Het merk is vegan en de producten zijn diervriendelijk, zo vertelt Millie op Instagram.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs