Liam Hemsworth heeft de scheiding met Miley Cyrus aangevraagd

Het is officieel

miley-cyrus-liam-hemsworth
Rich PolkGetty Images

Na negen maanden huwelijk is de relatie van Liam Hemsworth en Miley Cyrus voorbij. Liam liet in een Instagram-post weten dat ze inderdaad uit elkaar zijn en dat hij Miley niets dan het beste wenst. Miley heeft het ondertussen erg gezellig met een ander. Hoe dan ook: het lijkt nu echt over en uit. Liam heeft zojuist de scheiding aangevraagd.

Liam Hemsworth en Miley Cyrus gaan officieel scheiden

Volgens TMZ geeft Liam als reden voor de scheiding op dat ze "onverenigbare verschillen" hebben. Verder wil de acteur niets loslaten over de kwestie. "Dit is een privékwestie en daarom heb ik geen en zal ik ook geen commentaar geven op journalisten of media," vertelt hij op Instagram.

Wegglijden
Miley Cyrus reageerde ook op de breuk, maar dan via een omweg. Ze bracht het nieuwe nummer Slide Away uit, dat wel over Liam móet gaan. Het eerste couplet vertelt het verhaal van Miley en Liam. Lees maar:

"Once upon a time, it was paradise
Once upon a time, I was paralyzed
Think I'm gonna miss these harbor lights
But it's time to let it go
Once upon a time, it was made for us
Woke up one day, it had turned to dust
Baby, we were found, but now we're lost
So it's time to let it go
"

Mocht je nog twijfelen of dit over Liam gaat, dan moet je het allerlaatste couplet nog even lezen:

"Move on, we're not 17
I'm not who I used to be
You say that everything changed
You're right, we're grown now"

"We zijn niet langer 17," schrijft ze. En laat 17 nu net de leeftijd zijn waarop Miley Liam ontmoette op de set van The Last Song. In het nummer vertelt Miley dat ze allebei opgegroeid zijn en als volwassenen niet meer bij elkaar passen. Dus moeten ze elkaar nu laten gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs