Miley Cyrus onthult reden van breuk met Liam Hemsworth

Ze deelt een persoonlijke post op Instagram

miley-cyrus-liam-hemsworth
Frazer HarrisonGetty Images

Sinds bekend werd dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun huwelijk beëindigen, hebben we het er non stop over. Eerst bevestigde Liam de geruchten op Instagram. Daarna bracht Miley een break-up lied uit dat wel over haar huwelijk móet gaan. En vervolgens werd bekend dat Liam de scheiding officieel heeft aangevraagd.

Tegelijkertijd gingen er al sinds de break-up geruchten rond dat Miley ontrouw is geweest in de relatie. Ze is sinds de breuk intiem gespot met Brody Jenners ex-vrouw Kaitlynn Carter, dat volgens velen zou duiden op een affaire. Miley reageert nu voor het eerst op alle ophef en maakt korte metten met alle roddels.

Miley Cyrus reageert voor het eerst op breuk met Liam Hemsworth

Ze legt het een en ander uit via Twitter en Instagram. "Ik kan accepteren dat het leven dat ik heb gekozen betekent dat volledig publiek en transparant moet zijn. Wat ik niet kan accepteren is dat mensen zeggen dat ik lieg om een misdaad te verhullen die ik niet heb gepleegd. Ik heb niets te verbergen," laat de 26-jarige weten.

La-da-di-da-di, we like to party

De zangeres somt vervolgens alle 'wilde' dingen op die ze heeft gedaan in haar jongere jaren: experimenteren met drugs, vreemdgaan in relaties, uit hotels gegooid worden voor wangedrag, naakt op een wrecking ball zitten en waarschijnlijk meer naaktfoto's op internet hebben dan een vrouw ooit heeft gehad.

Committed
"Maar de waarheid is, op het moment dat Liam en ik terug bij elkaar kwamen, meende ik het en zette ik me volledig in voor onze relatie. Er zijn hier geen geheimen om te ontrafelen," benadrukt ze. "Ik ben opgegroeid voor jullie ogen, maar het zit zo: ik ben nu volwassen. Ik weiger toe te geven dat mijn huwelijk gestrand is door vreemdgaan."

Not in the same place
"Ik hou van Liam en dat zal nooit veranderen," aldus Miley. "Maar ik moest een gezonde beslissing maken voor mezelf om mijn oude leven achter me te laten. Ik ben gezonder en gelukkiger dan ik in tijden ben geweest. Je kunt zeggen dat ik een twerkende, wiet rokende, grofgebekte boer ben, maar ik ben geen leugenaar. Ik ben trots om te zeggen dat ik simpelweg veranderd ben ten opzichte van vroeger."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs