Zien: de iconische transformatie van Emma Stone in Cruella de Vil

Twee druppels water

Emma Stone
Frederick M. BrownGetty Images

Het is moeilijk om niet van de talentvolle Emma Stone – met haar heerlijke dosis humor – te houden. Mede dankzij de films La La Land, The Help en Crazy, Stupid, Love werd ze als actrice razendpopulair, maar nu laat ze een hele andere kant van zichzelf zien. Voor Disney kruipt ze in de huid van Cruella de Vil, en daarvoor onderging ze een heuse transformatie.

Emma Stone als Cruella de Vil

Op social media is er dit weekend een eerste foto van Emma als Cruella opgedoken, en we moeten toegeven: de verschillen zijn ver te zoeken. De actrice is onherkenbaar en zet met haar look, houding en uitstraling alleen op stilstaand beeld al een overtuigend personage neer. En dan moet de trailer nog komen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In 2021 in de bios
Op Twitter deelt Disney naast de foto ook de datum waarop de film in de bioscopen zal verschijnen: 28 mei 2021. Dat duurt dus nog wel even, maar als we de cast zien, weten we bijna zeker: dat wachten zal worden beloond. Naast Emma Stone spelen ook Emma Thompson (bekend van Love Actually), Paul Walter Hauser (uit Late Night en I, Tonya) en Joel Fry (te zien in Game of Thrones en Yesterday) mee in de film.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs