Roxeanne Hazes zegt eerlijk wat ze van de muziek van haar broer André vindt

En of ze zijn liedjes kan meezingen

Roxeanne Hazes
Glamour Nederland, Marc de Groot

Roxeanne Hazes (26) heeft in een interview op Radio 2 openhartig gesproken over haar broertje André Hazes (25). Sinds Roxeanne en André niet meer echt contact hebben, laten zij zich in de media ook weinig uit over elkaar. Maar in een recent interview laat Roxeanne toch weten wat ze van zijn muziek vindt.

Roxeanne over broertje André

Wanneer radio-dj's Frank Evenblij en Erik Dijkstra Roxeanne vragen naar de muziek van André, gaat Roxeanne deze vraag niet uit de weg. "Wat hij doet, in het verlengde van papa eigenlijk, doet hij heel goed. Het is ook een geweldige zanger", zo luidt de reactie van Roxeanne. "Het is niet per se mijn muzieksmaak", voegt ze daaraan toe, "maar ik begrijp wel waarom het populair is."

Ander leven
De nummers van André draait ze naar eigen zeggen niet, maar dat komt omdat ze meer van het alternatieve houdt, licht ze toe. Al betekent dat niet dat ze zijn liedjes niet kent, want wanneer André op de radio of op de televisie is, zet ze deze heus niet uit. "Natuurlijk niet, ik heb geen hekel aan hem." Het refrein van Andrés hit Leef kan ze ook zeker meezingen.

Broer en zus
Tot slot zegt Roxeanne kort iets over de manier waarop zij en André met elkaar omgaan. "Ik denk dat wij allebei heel respectvol over elkaar praten. Er is geen reden om dat niet te doen. We leiden allebei een heel ander leven, en dat is prima."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs