Kit Harington heeft na Game of Thrones opnieuw een heldhaftige rol te pakken

Een nieuw hoofdstuk voor Jon Snow

Kit Harington
Emma McIntyreGetty Images

Jarenlang was hij druk met Game of Thrones, maar nu zijn acteercarrière als Jon Snow erop zit, heeft Kit Harington weer tijd voor andere klussen. En die kans grijpt hij met beide handen, want de acteur zal binnenkort te zien zijn als superheld in de Marvel-film The Eternals.

Kit Harington in The Eternals

Harington zal de rol van Dane Whitman, beter bekend als Black Knight, gaan vervullen. De Black Knight maakt onderdeel uit van The Eternals, een groep superhelden gecreëerd door kunstenaar Jack Kirby, en daarmee heeft de acteur dus opnieuw een heldhaftige rol te pakken. De Marvel-film komt naar verwachting in 2020 uit. Dat heeft Disney dit weekend bekendgemaakt.

Fijne cast
Maar Jon Snow (oké, we moeten hier echt nog aan wennen) is niet de enige grote naam die gestrikt is voor de film; ook Angelina Jolie gaat een rol vertolken in de film – net als Richard Madden overigens, die Robb Stark in Game of Thrones speelt, en dus al een collega van Harington is – en wij kunnen niet wachten om hen samen te zien acteren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs