Ariana Grande 'bloednerveus' en in tranen tijdens terugkeer in Manchester

'Manchester heeft een hele bijzondere plek in mijn hart'

Ariana Grande terug in Manchester
Kevin Mazur/One Love ManchesterGetty Images

De zelfmoordaanslag tijdens het concert van Ariana Grande in mei 2017 zit nog vers in ieders geheugen, en al helemaal in het geheugen van de zangeres zelf. Toen zij gisteren weer terugkeerde naar Manchester, ging dat dan ook niet zonder de nodige emoties. De Amerikaanse zangeres trad op tijdens de Manchester Pride, en liet haar fans tijdens het concert weten "enorm nerveus en overdonderd te zijn". Tijdens het nummer No Tears Left To Cry, dat ze uitbracht na de aanslag, kon ze haar tranen niet bedwingen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ariana Grande terug in Manchester

Voor die zenuwen verontschuldigde Ariana zich. "Manchester heeft een hele bijzondere plek in mijn hart. Ik ben ontzettend blij om hier te zijn. Het spijt me dat ik zo zenuwachtig ben", zo sprak ze haar fans kort toe. "Ik wilde eigenlijk veel meer zeggen, maar ik ben zo overdonderd." Maar niet alleen Ariana was emotioneel tijdens het concert, ook voor haar fans was het een ontroerend optreden. Zo vertelt een fan aan BBC dat de terugkeer van Ariana naar Manchester iets met haar fans en de stad doet, en dat er niemand was die geen tranen in zijn of haar ogen had. "Ik was erbij op de avond van de aanslag, en om hier nu ook weer bij te zijn, betekent veel voor me", vertelt de twintigjarige Mason Thomas aan de Britse krant. "Maar het is ook heel bijzonder voor de stad. Ze heeft laten zien dat haat niet wint."

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat er gebeurde in Manchester

Op 22 mei 2017 pleegde de 22-jarige Salman Abedi een aanslag in de Manchester Arena, waar op dat moment het concert van Ariana Grande net was afgelopen. In de arena waren zo'n 21.000 toeschouwers aanwezig, en in de hal stonden ook nog tientallen ouders te wachten om hun kinderen op te halen die naar het concert waren geweest. Er kwamen door de aanslag 22 mensen om het leven, onder wie enkele van de wachtende ouders en een meisje van acht jaar, het jongste slachtoffer. Het was de grootste aanslag in het Verenigd Koninkrijk sinds 7 juli 2005, toen Londen tijdens de ochtendspits werd getroffen door meerdere bomexplosies.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs