Wil je zien: Ryan Reynolds feliciteert Blake Lively met serie onflatteuze foto's

Van je man moet je het hebben

Ryan Reynolds en Blake Lively
Dia DipasupilGetty Images

Blake Lively, die momenteel zwanger is van haar derde kind, werd gisteren 32 jaar, en dat moment greep haar man Ryan Reynolds met beide handen aan om zijn vrouw op social media in de schijnwerpers te zetten. Maar dan niet met een lieve foto of zoetsappige tekst. Nee, de acteur plaatste tien foto's van het stel op Instagram, die van zijn vrouw waarschijnlijk nooit het daglicht hadden mogen zien.

Onflatteuze foto's van Blake Lively

Het zijn zichtbaar niet de beste foto's van de actrice – iets met ogen dicht, onderkin, gekke bekken en bewogen beelden – maar haar fans, die de actie van Reynolds overigens wel kunnen waarderen, zijn in de comments eensgezind: er bestaan geen slechte foto's van Serena van der Woodsen.

View this post on Instagram

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Nieuwe traditie?
Het lijkt erop dat de twee er een ding van maken om elkaar tijdens hun verjaardagen op lollige wijze te feliciteren. Zo plaatste Blake in 2017 een foto van haar man en acteur Ryan Gosling, met wie Ryan Reynolds, zo weten we inmiddels allemaal, regelmatig wordt vergeleken. Op de foto staat Ryan Reynolds in het midden en is Blake's man vrijwel volledig van de foto geknipt. De actrice zou met die foto de actie van haar man dus weleens goed uitgelokt kunnen hebben...

View this post on Instagram

Happy Birthday, baby.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs