Beyoncé was in tranen na het Kanye West-Taylor Swift incident van 2009

Producers onthullen wat er backstage aan de hand was

kanye-west-taylor-swift-vma
Christopher PolkGetty Images

Dit was misschien wel hét meest memorabele moment dat MTV's Video Music Awards ooit heeft gehad: toen Taylor Swift in 2009 haar award aannam en Kanye West het podium opklom om iedereen te vertellen dat Beyoncé de prijs verdiende. We zagen Taylors reactie, Beyoncés reactie én de reactie van de rest van wereld. Tien jaar na het incident onthullen de producers wat er vervolgens achter de schermen gebeurde.

Beyoncé en Taylor Swift huilend backstage tijdens MTV VMA's 2009

Een paar producenten vertellen aan het Amerikaanse tijdschriftBillboard wat er zich afspeelde toen de camera's weg waren. Blijkbaar was Taylor Swift niet de enige die in tranen was na het voorval. Ook Beyoncé stond achter de schermen te huilen, vertelt één van de producers. “Ik wist niet dat dit ging gebeuren, ik vind het zo erg voor haar,” zei Bey destijds tegen haar vader.

Pink haalt uit naar Kanye
Dat was niet het enige dat er backstage aan de hand was. Pink had een confrontatie met Kanye. De zangeres was woedend op de rapper en stak haar gevoelens niet onder stoelen of banken. Er moest zelfs beveiliging bij komen om ervoor te zorgen dat de situatie niet uit de hand liep. Later besloot Pink niet voor daden, maar voor woorden te kiezen. “Kanye West is de grootste klootzak op aarde,” schreef ze op Twitter.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ben je even vergeten hoe het er precies aan toe ging toen Kanye Taylor onderbrak tijdens haar speech? Er circuleren nog steeds oude video's van het incident op YouTube.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs