Miley Cyrus verschijnt met opvallende break-up tattoo op VMA's

De tekst zegt genoeg

miley-cyrus-vma-2019
John ShearerGetty Images

Vannacht vonden de Video Music Awards van MTV plaats. Niet alleen de rode loperlooks zijn het gesprek van de dag. Er is één iemand die niet op de rode loper verscheen (wellicht wilde ze de paparazzi ontwijken?), maar wel een optreden gaf: de sinds kort vrijgezelle Miley Cyrus.

De zangeres zet na negen maanden huwelijk een punt achter haar relatie met Liam Hemsworth. Eerder onthulde de zangeres al de reden achter de breuk. Nu verschijnt ze in het openbaar met een gloednieuwe tattoo, die wel over de break-up moet gaan.

Miley Cyrus' tattoo over break-up Liam Hemsworth

Er zijn dan wel geen foto's van Miley op de rode loper, ze is backstage wel vastgelegd. Nu viel de Amerikaanse Cosmopolitan iets bijzonders op aan de blote armen van de zangeres: ze heeft een tattoo erbij, op haar linker bovenarm.

miley-cyrus-vma-mtv-2019
Kevin MazurGetty Images

Lyrics
Het gaat om een klein tekstje, dat de nieuwssite heeft weten te ontcijferen. Er staat: “My head was feeling scared, but my heart was feeling free.” De tekst komt uit het lied The Thing van Pixies.

Lees je de lyrics met de recente break-up in je achterhoofd, dan associeer je het meteen met Liam: Miley houdt van hem en was bang om haar huwelijk te verbreken, maar deed het toch en voelde zich weer vrij en gelukkig. Dat komt ook overeen met wat Miley vorige week op Instagram vertelde.

"Ik hou van Liam en dat zal nooit veranderen," aldus Miley. "Maar ik moest een gezonde beslissing maken voor mezelf om mijn oude leven achter me te laten. Ik ben gezonder en gelukkiger dan ik in tijden ben geweest.

Slide Away
Terug naar Miley op de VMA's. De zangeres trad op met haar nieuwe hit Slide Away (die ook over haar break-up met Liam gaat. Ze liet haar wrecking ball en twerksessies met Robin Thicke dit keer achterwege en ging voor een puur, emotioneel optreden:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs